Sushibyme.nl

sushi by me

All u can eat

Met ons All you can eat concept, bepaalt u zelf wat, en hoeveel u kunt eten. Geniet ruim 2 uur lang in ons sfeervolle en eigentijdse restaurant. Dit allemaal tegen een vaste prijs.

Door middel van een tablet, maakt u eenvoudig een bestelling, met keus uit meer dan 100 verschillende Japanse gerechten. Houdt u niet van sushi, vis of vlees? Geen probleem. Er zijn meer dan 40 grill, wok en andere gerechten die geen vis bevatten waarvan zelfs 20 vegetarisch. Wij werken met rondes, waarbij u per ronde, 5 gerechten per persoon kunt bestellen. Uiteraard is het aantal rondes onbeperkt.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige en verse ingrediënten en garanderen daarom uitstekende kwaliteit. Al onze recepten zijn gebaseerd op de verfijnde en traditionele Japanse keuken.

arrangementen

Prijzen

maandag t/m woensdag

Diner

Diner van 15.00 tot 22.00 36,50 p.p.

Donderdag t/m zondag

Diner 

Diner van 15.00 tot 22.00 38,- p.p.

Diner kinderen 3 t/m 11 jaar 1,95 per levensjaar

Vrijdag t/m zondag

Lunch

Lunch van 12.00 tot 15.00 23,50 p.p.

Lunch kinderen 4 t/m 11 jaar 11,50

Ik heb onlangs genoten van een geweldige avond bij "Sushi by Me". De sfeer was gastvrij, het personeel vriendelijk en behulpzaam. Wat de sushi betreft, was ik onder de indruk van de verse ingrediënten en de creatieve presentatie. De rolls waren perfect samengesteld, met duidelijke aandacht voor detail. Kortom, een fantastische plek voor liefhebbers van overheerlijke sushi!
Jason B.